Gewoon een goede makelaar in Veenendaal. Dat is iemand die niet alleen verstand van zaken heeft, maar ook iemand die aandacht heeft voor u als persoon en zich volledig inzet voor uw doel: uw woning snel èn goed verkopen.

Bij Burgland Makelaars zorgen we voor één vast aanspreekpunt die u en uw belangen begrijpt en behartigt. We bellen u na iedere bezichtiging over de eerste indruk van de kandidaten. Maar ook gewoon zomaar, wanneer we een nieuw idee hebben. Ook maken we succesvol gebruik van de bewezen online en social media marketingkanalen om uw huis sneller te verkopen. En met resultaat, want onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9,6 gemiddeld!

Weten waar u aan toe bent
Bij Burgland Makelaars weet u precies waar u aan toe bent. Wij weten als geen ander wat er allemaal bij de verkoop komt kijken en u daarbij helpen vinden we leuk! Wij zijn sterk in het bepalen van een realistische vraagprijs, onder andere op basis van de laatste (lokale) marktontwikkelingen. Ook zijn wij een bedreven onderhandelaar die zorgt voor een maximale opbrengst binnen een zo snel mogelijke tijd. Als de verkoop rond is, verzorgen wij de opmaak en ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst richting de definitieve koopovereenkomst bij de notaris. Dan gaat het echt gebeuren! Maar geen zorgen, want een gewoon goede makelaar heeft alle aandacht voor u.

Meer weten? Bel direct: 0318-628412