9,5
Score op Funda Logo
Zorgeloos

Goed verkopen

U heeft verhuisplannen. Het is tijd om uw kostbare bezit te verkopen. Dat gaat aan het hart. Burgland Makelaars is de partner die helpt. Neutraal qua emotie, maar gepassioneerd wat betreft onze samenwerking en de resultaten.

Wij zijn professioneel, persoonlijk betrokken, betrouwbaar en daadkrachtig. Geniet met de voeten omhoog van de rust terwijl wij u met regelmaat op de hoogte brengen. Wij zetten onze lokale kennis, vertrouwde naam én uitgebreide netwerk in voor uw succes. En voor u het weet is uw beste bezit Beter Verkocht.

Voor geld is alles te koop,
behalve betekenis

The optimist

Beste garantie

Geen poespas. Gewoon een goede makelaar. Hoewel, schakelt u ons in als verkoopmakelaar dan profiteert u van een staaltje perfectie. Contactgarantie, de laagste courtage én verkoopgarantie binnen 3 maanden. Dit is uniek in Veenendaal. Denkt u bovendien aan de zorgeloze tijd: een reisje Australië past er perfect in.

Uw woning in the picture

Burgland Makelaars zorgt voor een goede en eigentijdse presentatie van uw woning, een essentieel onderdeel van het verkoopplan. Wij maken professionele foto’s, plattegronden en schrijven een enthousiaste woningtekst. We maken een unieke brochure die door geen andere makelaar wordt gemaakt. Een duidelijke presentatie zorgt voor hogere bezoekersaantallen op Funda, de website van Burgland makelaars en op onze socialmediakanalen.

Wij verkopen uw woning binnen 3 maanden, beloofd!
Maak een afspraak

Basis van zeer goed vertrouwen

Gedurende het hele verkooptraject zijn wij op persoonlijke en deskundige wijze betrokken als makelaar en vertrouwenspersoon. Samen gaan wij voor het uiteindelijke doel; de beste koper en maximale opbrengst. De sleuteloverdracht is de bezegeling van een fijne samenwerking.

Stappenplan

1. Kennismaking – gratis en vrijblijvend adviesgesprek
2. Waardebepaling – het juiste prijskaartje voor uw huis
3. Foto’s maken – altijd een unieke presentatie
4. Promotie – op Funda, onze website en social media
5. Bezichtigingen – welkom kijkers!
6. Onderhandelingen – wie biedt?
7. Goed verkocht! – sleuteloverdracht

G(l)oednieuw

Nieuwbouw verkopen en/of verhuren vraagt andere kennis. Speciaal hiervoor hebben wij een extra service binnen ons kantoor. Wij werken vanaf de eerste steen samen met projectontwikkelaars en aannemers. Het maakt Burgland Makelaars een sterke partner bij de verkoop en verhuur van (grotere) nieuwbouwprojecten.

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan