9,5
Score op Funda Logo
Gewoon

Goed wonen

Het was goed, het wordt beter. Met Burgland Makelaars vindt u de perfecte woning voor alle toekomstplannen. Als goedlachse makelaar in Veenendaal kennen we de woningmarkt van krakende vloerplank tot piepende schuurdeur en volgen we samen met u het snelste pad naar de nieuwe woning. Wij kennen de sleutel naar een succesvolle aanschaf.

Ons makelaarskantoor is wendbaar en perfect op de hoogte van snelle veranderingen in de woningmarkt. Van startersappartement tot vrijstaande villa: Veenendaal heeft alles en wij weten waar.

Wij vinden de perfecte woning voor uw toekomstplannen in Veenendaal

Wessel Berkhout, makelaar

Goed geholpen

Een woning bezichtigen, daar is toch geen makelaar voor nodig? Nou, wel als u een scherp oog voor detail wilt meenemen. Zo kijkt u of dit huis alles biedt wat u zoekt qua oppervlakte, ligging en tuin en beoordelen wij of de isolatie wel goed op orde is en het dak nog wat jaren meekan.

Voor u geen dagelijkse kost. Voor ons wel. We kennen de bouwtechnische en juridische vereisten en hebben inzicht in bestemmingsplannen, milieuaspecten en de Vereniging van Eigenaren. Extra nuttig als u snel wilt schakelen om te voorkomen dat uw droomwoning aan iemand anders wordt verkocht.

Land Goed in Veenendaal

De gemoedelijke sfeer van een dorp, maar met de gemakken van een stad. Centraal gelegen in het land én midden in de natuur van onder andere de Utrechtse Heuvelrug. Wij snappen wel waarom u in Veenendaal wilt kopen.

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan