Recentelijk zijn wij gestart met de verkoop van fase 2A2 van nieuwbouwplan De Veense Poort. Deze fase bestaat uit 20 charmante woningen (16 tussenwoningen en 4 hoekwoningen) met een woonoppervlakte van 101 m² en perceeloppervlaktes variërend tussen 95 en 181 m². De woningen in deze fase zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming en -koeling en kunststof ramen en kozijnen.

Koopsommen : € 297.500,- tot € 329.000,- v.o.n.

Afhankelijk van de verkoopsnelheid is de huidige prognose dat in de eerste helft van 2020 gestart kan worden met de bouw van deze woningen en dat deze begin 2021 zullen kunnen worden opgeleverd.

In De Veense Poort woont u prima qua bereikbaarheid. Door de centrale ligging in Nederland met toegang tot belangrijke hoofdwegen is Veenendaal uitstekend bereikbaar. Via de vlakbij gelegen Rondweg-West bent u snel op de A12 en binnen een half uur in Utrecht of Arnhem. Binnen de stad is de fiets de meest logische vervoerskeus. Vanuit De Veense Poort is het via de Nieuweweg ca. 10 minuten fietsen naar het centrum. De wijk komt midden in een levendig gebied in Veenendaal, met winkels, restaurants en gemengde bedrijven aan onder andere de Nieuweweg.

Plattegronden