Aan de westkant van Veenendaal, nabij de Rondweg-West, is nieuwbouwproject De Veense Poort in ontwikkeling. Een uitstekend bereikbare locatie en op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Veenendaal. Hier worden, verdeeld over verschillende fases, de komende jaren ca. 250 woningen gebouwd. Zowel grondgebonden woningen als appartementen.

Momenteel zijn er 22 appartementen in appartementengebouw Montreal in verkoop. Deze appartementen hebben een oppervlakte vanaf 71 m2 tot en met 100 m2. Kenmerkend zijn onder meer de praktische indeling en de bovengemiddeld riante buitenruimten op het zuiden. Momenteel zijn er nog enkele bouwnummers vrij, neem gerust contact op met ons kantoor voor de actuele stand van de beschikbare bouwnummers. Koopsommen vanaf € 271.400,-- v.o.n. t/m € 290.000,-- v.o.n.

Op korte termijn zullen wij starten met de verkoop van 14 startersappartementen. Het betreft 10 2-kamer appartementen van circa 50 m2 op de 1e verdieping en 4 3-kamer appartementen van circa 72 m2 op de begane grond. Alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte op het zuiden! Meld u nu reeds aan als geïnteresseerde en wij zullen u op de hoogte houden zodra de verkoop daadwerkelijk start! U kunt een email sturen naar info@burglandveenendaal.nl of bellen met 0318-628412.

Aan de westkant van Veenendaal, nabij de Rondweg-West, is nieuwbouwproject De Veense Poort in ontwikkeling. Een uitstekend bereikbare locatie en op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Veenendaal. Hier worden, verdeeld over verschillende fases, de komende jaren ca. 250 woningen gebouwd. Zowel grondgebonden woningen als appartementen.

In De Veense Poort woont u prima qua bereikbaarheid. Door de centrale ligging in Nederland met toegang tot belangrijke hoofdwegen is Veenendaal uitstekend bereikbaar. Via de vlakbij gelegen Rondweg-West bent u snel op de A12 en binnen een half uur in Utrecht of Arnhem. Binnen de stad is de fiets de meest logische vervoerskeus. Vanuit De Veense Poort is het via de Nieuweweg ca. 10 minuten fietsen naar het centrum. De wijk komt midden in een levendig gebied in Veenendaal, met winkels, restaurants en gemengde bedrijven aan onder andere de Nieuweweg.

Het plan is gebaseerd rondom de Noord Zuidligging van de originele Eerste Melmseweg, parallel aan de Nieuweweg. Via de Nieuweweg zal het plangebied ontsloten worden. Het plan omvat grondgebonden woningen aan en om de Eerste Melmseweg. Dit worden meerdere varianten van de Timpaan Verandawoning. Aan de Noordzijde van het gebied komt een appartementengebouw van soms wel 6 woonlagen. Dit appartementengebouw vormt tevens de buffer tussen de nieuwe groene wijk en Rondweg-West. Door een kleine hoekverdraaiing toe te passen ontstaat er een groene wig in het plangebied, deze zal in fase 2 worden ingevuld als speelveld. Door binnen de verschillende typologieën van bebouwing dezelfde kleuren en materialen toe te passen, ontstaat er een sterke samenhang tussen de verschillende gebouwen. Het natuurlijke kleur- en materiaalgebruik (baksteen en glas) zorgt voor een harmonieuze afstemming tussen bebouwing en de relatie met de groene omgeving. De beeldbepalende bomen aan de voormalige Eerste Melmseweg zullen de hoofdas vormen. Nieuwe aanplant zal zich vooral manifesteren langs de nieuwe ontsluitingsweg en zo veel mogelijk aansluiten bij de bestaande beplanting.

De verkoop van fase 3 is inmiddels gestart. Deze fase bestaat uit 10 eengezinswoningen en 6 Comfort-woningen met onder meer een slaap- en badkamer op de begane grond. De eengezinswoningen hebben koopsommen vanaf € 298.000,-- v.o.n. en de Comfort-woningen hebben koopsommen vanaf € 325.000,-- v.o.n.. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreide full-collor brochure of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend verkoopgesprek.