Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid zijn twee belangrijke speerpunten van ons makelaarskantoor in Veenendaal. En juist dat ‘gewone’, laagdrempelige en regelmatige contact met de klant, maakt dat klanten Burgland Makelaars zo bijzonder vinden.

Gewoon goede kwaliteit

Burgland Makelaars wil ‘gewoon goed’ zijn en neemt u daarin zoveel mogelijk mee. Kennis van de laatste lokale marktontwikkelingen, een NRVT inschrijving en de benodigde bouwtechnische en juridische knowhow zorgen voor een kwaliteitsniveau dat u mag verwachten van een VBO-makelaar.

Met de tijd mee…

Ook meegaan met de tijd hoort daar bij: nieuwe mogelijkheden benutten die leiden tot een succesvolle verkoop. Vanuit die gedachte maken we gebruik van enkele succesvolle eigentijdse presentatiemogelijkheden op social media en Funda.

Door groots te denken en bewust klein te blijven, bedient ons compacte, daadkrachtige team u optimaal. Wessel Berkhout, Register Makelaar o.z., taxateur èn eigenaar, helpt u graag samen met zijn team bij de aan- en verkoop van woningen, bedrijfsmatig vastgoed en nieuwbouwprojecten. Ook verzorgt hij met liefde de taxaties. Maar is er natuurlijk ook voor u wanneer u zomaar een vraag heeft.