9,5
Score op Funda Logo
Veenendaal

Waterschans 22 24

€ 975.000 k.k.

Te koop Waterschans 22 24

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 201 m2
 • Perceeloppervlakte: 1206 m2
 • Slaapkamers: 6 kamers
 • Bouwjaar: 1987
 • Aangeboden sinds: 18/08/2023

Omschrijving

Een VRIJSTAANDE WONING met een DEGELIJKE, GOED GEISOLEERDE BEDRIJFSRUIMTE op een RIANTE KAVEL. Het kan niet anders of hier gaat uw hart sneller van kloppen! Dat is ook niet verwonderlijk, want zo’n combinatie heeft veel gebruiksmogelijkheden maar is niet zo vaak beschikbaar. Bent u ZZP’er? Dan kan de praktische bedrijfsruimte met aanpandig kantoor worden gebruikt voor bijvoorbeeld opslag en/of als werkplaats. Maar de loods hoeft niet perse bedrijfsmatig te worden gebruikt want het perceel heeft een PARTICULIERE WOONBESTEMMING. De loods…

Plattegrond (74)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 975.000 k.k.
 • Woonoppervlakte: 201 m2
 • Perceeloppervlakte: 1206 m2
 • Inhoud: 750 m3
 • Status: Te koop

Bouw

 • Verdiepingen: 2
 • Kamers: 7
 • Slaapkamers: 6 kamers

Omschrijving

Een VRIJSTAANDE WONING met een DEGELIJKE, GOED GEISOLEERDE BEDRIJFSRUIMTE op een RIANTE KAVEL. Het kan niet anders of hier gaat uw hart sneller van kloppen! Dat is ook niet verwonderlijk, want zo’n combinatie heeft veel gebruiksmogelijkheden maar is niet zo vaak beschikbaar.

Bent u ZZP’er? Dan kan de praktische bedrijfsruimte met aanpandig kantoor worden gebruikt voor bijvoorbeeld opslag en/of als werkplaats. Maar de loods hoeft niet perse bedrijfsmatig te worden gebruikt want het perceel heeft een PARTICULIERE WOONBESTEMMING. De loods kan dus bijvoorbeeld ook voor uw hobby worden gebruikt. Denk hierbij aan het stallen van oldtimers, motoren en dergelijke. En/of het stallen van uw caravan, camper of boot. De aangebouwde kantoorruimte kan indien gewenst (al dan niet in de toekomst) eventueel als mantelzorgwoning worden gebruikt. Of uw kinderen kunnen hier hun vrienden en vriendinnen ontvangen. Kortom: mogelijkheden te over. Dat zult u met ons eens zijn.

Het perceel meet in totaliteit 1.206 m2. Dit resulteert in voldoende oppervlakte voor een tuin maar dit maakt ook dat er voldoende parkeer- en manoeuvreerruimte is. Indien gewenst zijn er nog mogelijkheden om de kaveloppervlakte te vergroten. Daarbij ligt de locatie aan de rand van Veenendaal – West waardoor niet alleen de op- en afrit van de rijksweg eenvoudig en snel is te bereiken maar ook alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Denk hierbij aan winkels, openbaar vervoer, basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang en dergelijke. Maar ook het centrum van Veenendaal is op korte afstand gesitueerd.

De woning zelf is oerdegelijk gebouwd en meer dan uitstekend onderhouden. Wel is het afwerkingsniveau wat gedateerd. Daarbij wordt de woning verwarmd door middel van gaskachels. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat dit voor de koper een goede aanleiding is om bij de modernisering tevens vloerverwarming te installeren in combinatie met een warmtepomp. Dit maakt deze woning pas echt toekomstbestendig! Met 201 m2 aan woonoppervlak, 6 slaapkamers en 2 badkamers is er aan ruimte in ieder geval zeker geen gebrek!

Indeling
Begane grond: Toegeven, bij dit soort woningen wordt de voordeur niet vaak gebruikt maar voor u doen we deze graag open. Hierdoor staan we als eerste in de hal. Allereerst zien we hier de trap naar de eerste verdieping, een deur naar de meterkast en een deur naar een klein kantoor. Ook is vanuit de hal een slaapkamer met naastgelegen en recent vernieuwde badkamer te bereiken. Tenslotte is de dichte keuken toegankelijk. Deze dichte keuken heeft een hoekopgesteld keukenblok met inbouwapparatuur en er is voldoende ruimte voor een eettafel. De woonkamer geeft toegang tot buiten. Weer terug in de keuken is er een portaal met het eveneens recent vernieuwde toilet en met een bijkeuken. In deze bijkeuken is de geiser geplaatst en hier kan de wasmachine worden aangesloten. Ook het portaal heeft een deur naar buiten.

1e Verdieping: De centrale overloop geeft toegang tot alle vertrekken, te weten 5 riante slaapkamers en de tweede badkamer. Deze tweede badkamer heeft een toilet en een wastafel. Via een vlizotrap is vanuit 1 slaapkamer de bergzolder te bereiken.

Bedrijfsruimte: De degelijke, vrijstaande bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 150 m2. De aangebouwde kantoorruimte meet een oppervlakte van ca. 53 m2. In de kantoorruimte is onder andere een eenvoudig keukenblok en een kleine badkamer aanwezig. Dat is ideaal, want hierdoor kunt u aan het einde van de dag heerlijk opgefrist naar binnen. De loods zelf heeft een elektrisch bediende overheaddeur en in de achtergevel is een dubbele deur alsmede een enkele deur aanwezig. Verder is er een eenvoudig toilet en een kleine entresolvloer. Het dak en de spouw zijn geïsoleerd, verder is de gehele loods voorzien van dubbele beglazing. Het kantoor beschikt hiernaast ook over vloerisolatie. Achter de loods zijn goede opslagmogelijkheden. Indien gewenst is aan deze zijde het perceel te vergroten.

Documenten

Selecteer onderstaande documenten om ze te downloaden

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan