9,5
Score op Funda Logo
Veenendaal

Van de Weerterf 12

€ 448.500 k.k.

Onder optie Van de Weerterf 12

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 128 m2
 • Perceeloppervlakte: 118 m2
 • Slaapkamers: 5 kamers
 • Bouwjaar: 2015
 • Aangeboden sinds: 05/02/2024

Omschrijving

Wie op zoek is naar een toekomstbestendige en energiezuinige eengezinswoning met ook nog eens een heerlijke woonoppervlakte die leest snel verder. Want deze uitstekend onderhouden, perfect afgewerkte en meer dan keurig bewoonde woning is beschikbaar voor de verkoop! Uw belangstelling is dan ook zeker op zijn plaats, lees maar mee. De begane grond is aan de achterzijde royaal uitgebouwd. Dit resulteert in een heerlijke leefruimte met uiteenlopende (indelings)mogelijkheden. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een…

Plattegrond (50)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 448.500 k.k.
 • Woonoppervlakte: 128 m2
 • Perceeloppervlakte: 118 m2
 • Inhoud: 454 m3
 • Status: Onder optie

Bouw

 • Verdiepingen: 3
 • Kamers: 6
 • Slaapkamers: 5 kamers

Omschrijving

Wie op zoek is naar een toekomstbestendige en energiezuinige eengezinswoning met ook nog eens een heerlijke woonoppervlakte die leest snel verder. Want deze uitstekend onderhouden, perfect afgewerkte en meer dan keurig bewoonde woning is beschikbaar voor de verkoop! Uw belangstelling is dan ook zeker op zijn plaats, lees maar mee.

De begane grond is aan de achterzijde royaal uitgebouwd. Dit resulteert in een heerlijke leefruimte met uiteenlopende (indelings)mogelijkheden. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een pandbrede slaapkamer is. Heerlijk zoveel ruimte! Op de tweede verdieping is aan de achterzijde een dakkapel geplaatst waardoor er op deze verdieping nog eens twee goede slaapkamers aanwezig zijn. In totaliteit resulteert dit dus in maar liefst 5 slaapkamers. De kwalificatie gezinswoning is alleen hierom al zeker op zijn plaats.

Maar niet alleen vanwege de indeling is deze woning uitermate geschikt voor gezinnen. Want vrijwel ieder gezin zal zich ook op deze locatie letterlijk en figuurlijk thuis voelen. Want met een modern wijkwinkelcentrum met onder andere twee supermarkten maar ook met scholen, kinderopvang, een gezondheidscentrum en dergelijke op loopafstand is er ook niet veel meer te wensen. Zelfs de op- en afrit van de A12 ligt op korte afstand.

Kortom: genoeg redenen om u mee te nemen naar de…

…Indeling
Begane grond: Via de voortuin staan we voor de voordeur. Deze voordeur geeft toegang tot de hal. De hal heeft diverse deuren, onder andere naar het toilet met een fonteintje en naar een praktische inloopkast. Ook de trap naar de eerste verdieping zien we in de hal, net als de meterkast. Lopen we verder dan staan we in de royale woonkamer. Deze woonkamer heeft een fijne trapkast en een schuifpui naar de achtertuin. De keuken, die aan de voorkant van het huis ligt, is uitgevoerd met een inrichting die uit twee onderdelen bestaat. Eén keukenblok is in een hoek geplaatst, het andere keukenblok heeft een rechte opstelling. Aan inbouwapparatuur is aanwezig een inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een koelkast. De gehele begane grond is afgewerkt met een grijze plavuis met vloerverwarming (hoofdverwarming).

1e Verdieping: Op de overloop zijn er deuren naar drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een vaste kastenwand. Ook zijn er elektrisch bediende rolluiken. Aan de voorzijde liggen de andere twee slaapkamers. De keurige badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel met wastafelmeubel en een toilet. Vrijwel de gehele eerste verdieping is afgewerkt met PVC met vloerverwarming (hoofdverwarming) waarbij ieder vertrek een afzonderlijke thermostaat heeft.

2e Verdieping: Op de voorzolder, die aan de voorkant een dakvenster heeft, kan de wasmachine worden aangesloten. Ook is middels een losse trap vanaf de voorzolder een bergvliering bereikbaar. Aan de voorkant ligt een slaapkamer met een dakvenster, aan de achterkant ligt een slaapkamer met een dakkapel. Deze dakkapel bevindt zich eveneens ter hoogte van de voorzolder en heeft elektrisch bedienbare rolluiken. De vloeren van de tweede verdieping zijn afgewerkt met PVC.

Buiten: De grotendeels bestraatte achtertuin is op het westen georiënteerd en hiermee dus heerlijk zonnig. Er is meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een tuintafel en/of een lounge-set. Aan de achterzijde is er een poort. De houten berging leent zich perfect voor het stallen van (kinder)fietsen, tuinmeubilair en dergelijke.

Overig: Als gevolg van het energielabel A geniet u niet alleen een lage(re) energierekening, doorgaans zijn er extra veel financieringsmogelijkheden. Informeer hiernaar bij uw hypotheekadviseur! Ook zijn er 8 zonnepanelen aanwezig. De eerste verdieping heeft aan de voor- en achterzijde elektrisch bedienbare rolluiken, de tweede verdieping heeft aan de achterzijde elektrisch bediende rolluiken. De oplevering van deze woning dient in nader overleg te worden bepaald.

Documenten

Selecteer onderstaande documenten om ze te downloaden

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan