9,5
Score op Funda Logo
Veenendaal

Hoofdstraat 108

€ 960 per maand

Goed verhuurd Hoofdstraat 108

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 50 m2
 • Slaapkamers: 1 kamer
 • Bouwjaar: 2023
 • Aangeboden sinds: 14/06/2023

Omschrijving

Starters opgelet! Wonen in hartje centrum Veenendaal. Dat betekent wonen midden tussen de winkels en op zeer korte afstand van restaurants, uitgaansgelegenheden en alle andere voorzieningen in het centrum. Aan de Hoofdstraat 108 wordt de eerste en tweede verdieping verbouwd tot 5 zelfstandige appartementen. En wat voor een appartementen! Enerzijds worden dit moderne, eigentijdse en duurzame woningen met het comfort van nu. Tegelijkertijd ademen de appartementen op onderdelen ook de sfeer van toen. En geloof ons maar, dat is een…

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 960 per maand
 • Woonoppervlakte: 50 m2
 • Inhoud: 150 m3
 • Status: RENTED

Bouw

 • Verdiepingen: 1
 • Kamers: 2
 • Slaapkamers: 1 kamer

Omschrijving

Starters opgelet!

Wonen in hartje centrum Veenendaal. Dat betekent wonen midden tussen de winkels en op zeer korte afstand van restaurants, uitgaansgelegenheden en alle andere voorzieningen in het centrum. Aan de Hoofdstraat 108 wordt de eerste en tweede verdieping verbouwd tot 5 zelfstandige appartementen. En wat voor een appartementen!

Enerzijds worden dit moderne, eigentijdse en duurzame woningen met het comfort van nu. Tegelijkertijd ademen de appartementen op onderdelen ook de sfeer van toen. En geloof ons maar, dat is een unieke combinatie. Samen met een moderne en compleet uitgevoerde keuken en hoogwaardig sanitair moet je hier dus eigenlijk gewoon willen wonen!

De woonoppervlaktes variëren van 50 m2 tot en met 85 m2. In iedere woning is er minimaal 1 slaapkamer aanwezig, 1 appartement beschikt zelfs over een tweede slaapkamer. Er zijn twee gemeenschappelijke terrassen die met 1 bewoner van dezelfde verdieping wordt gedeeld. Op de begane grond heeft iedere bewoner een eigen berging. Indien gewenst zijn er uiteenlopende mogelijkheden tot het huren van een parkeerplaats in de directe omgeving. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs. Verwarming en koeling geschiedt bij het merendeel van de woningen middels airco-units, zonnepanelen wekken hier de energie voor op. Dus je woont hier ook nog eens duurzaam en toekomst bestendig!

In totaal zijn er vijf appartementen beschikbaar:

Bouwnummer Verdieping Oppervlakte Huurprijs p/m Servicekosten p/m
1 1-2 85 m2 € 1.195,– € 45,–
2 1 65 m2 € 1.050,– € 45,–
3 1 77 m2 € 1.165,– € 45,–
4 2 50 m2 € 960,– € 45,–
5 2 50 m2 € 960,– € 45,–

De oplevering van deze appartementen is voorzien in Q3 2023. De waarborgsom bedraagt 1,5 maand huur + servicekosten. Belangstelling? Stuur dan een email naar info@burglandveenendaal.nl en wij informeren u over de verdere werkwijze en gang van zaken.

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan