Vorige | Volgende

Laan der Techniek 4 Veenendaal

Koopprijs € 350.000 v.o.n.

Huurprijs € 33.500 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Op de hoek Industrielaan / Laan der Techniek op bedrijventerrein Het Ambacht is project De Shelter recent gerealiseerd. Project de Shelter omvat ca. 8.000 m2 waarvan het grootste deel bestaat uit zorgappartementen. Op dit moment is voor de verhuur nog 746 m2 VVO kantoor-/praktijkruimte beschikbaar.

De onderhavige nog beschikbare kantoor-/praktijkruimte is verdeeld over 2 etages van 373 m2 VVO per etage. Per hele verdieping behoren 9 of 10 parkeerplaatsen op het maaiveld, onder het gebouw. Op dit moment is de 1e verdieping reeds hoogwaardig afgebouwd. De 2e verdieping kent nog een casco opleveringsniveau, maar kan indien gewenst eveneens turn-key worden opgeleverd, o.a. voorzien van verwarming, koeling, ventilatie, sanitaire voorziening, pantry, systeemplafonds met verlichting, kabelgoten ten behoeve van data en elektrapunten en screens (op de zonbelaste gevels).

De Shelter is te vinden op een zicht locatie in het Stationskwartier. Het complex ligt aan de Industrielaan, één van de belangrijkste ontsluitingswegen van Veenendaal. Hierdoor is het complex met de auto goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer kan men Mediplaza De Shelter gemakkelijk bereiken: er bevindt zich een bushalte op 300 meter afstand en een treinstation op slechts 700 meter afstand.

1e Verdieping (Turn-Key):
Huurprijs: € 46.625,-- per jaar, excl. servicekosten en B.T.W.
Koopsom: € 450.000,-- k.k.

2e Verdieping (Casco):
Huurprijs: € 33.500,-- per jaar, excl. servicekosten en B.T.W.
Koopsom: € 350.000,-- v.o.n.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
N.v.t.
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.120 m²
In units vanaf
35 m²
Perceel
1 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object