Vorige | Volgende

Kazemat 17 Veenendaal

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Gunstig op het jonge bedrijventerrein de Batterijen gelegen praktische en representatieve bedrijfsunit/showroom met bovengelegen kantoor. Deze unit is voor uiteenlopende doeleinden geschikt en beschikt over maar liefst 3 (!) privé parkeerplaatsen.

U ontvangt regelmatig bezoek of wilt meer bezoek gaan ontvangen? Achter de oorspronkelijke overheaddeur is een kozijn geplaatst met dubbele openslaande deuren. Hierdoor is de begane grond uitstekend als showroom, atelier of iets dergelijks te gebruiken. Vanzelfsprekend is dit kozijn eenvoudig te verwijderen waardoor een regulier gebruik als bedrijfsruimte weer mogelijk is. Kortom: deze bedrijfsunit heeft dus een keur aan gebruiksmogelijkheden.

De ligging op het jonge bedrijventerrein De Batterijen is meer dan gunstig. Op korte afstand is het NS-intercity station Veenendaal - De Klomp gelegen. Hier bevindt zich tevens een busstation. Daarnaast zijn op- en afritten van de A12 (Utrecht – Arnhem) op 1 minuut rijden gelegen. Via deze A12 is onder andere de A30 (Ede – Barneveld) snel te bereiken.

Oppervlakten, indeling en opleveringsniveau.
Begane grond: De begane grond heeft een oppervlakte van circa 98 m2 en is ingedeeld met een hal waar zich de trapopgang en de meterkast bevindt. In de bedrijfsruimte is er een toilet, een trapkast en een eenvoudige pantry. Van binnenuit gezien is er voor de handmatig bediende overheaddeur een kozijn met dubbele openslaande deuren geplaatst waarvan 1 deur elektrisch is.

1e Verdieping: De eerste verdieping meet eveneens circa 98 m2 en is vanuit de hal via 2 afzonderlijke deuren te bereiken. Door de aanwezigheid van deze twee deuren zijn er eenvoudige mogelijkheden om deze ruimte in twee afzonderlijke kantoorruimtes op te splitsen. Verder is de gehele verdieping voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen, meerdere radiatoren en zijn er diverse netwerkaansluitingen.

2e Verdieping: Ook deze verdieping heeft een oppervlakte van circa 98 m2 en is voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen en meerdere radiatoren. Ook is hier de CV-combiketel opgesteld. Naast het gebruik als kantoorruimte is deze verdieping vanzelfsprekend ook te gebruiken als opslag, archief of iets dergelijks. Omdat de huidige eigenaar tussenmeters heeft geplaatst zou deze ruimte eventueel ook verhuurd kunnen worden aan derden.

Overig:
Oplevering in overleg, kan indien gewenst spoedig;
Indien gewenst is de huidige eigenaar bereid om de ruimte voor een kortere periode terug te huren. Dit maakt deze ruimte ook geschikt voor (particuliere) beleggers omdat gedurende deze periode een nieuwe huurder voor het object kan worden gezocht zonder dat er sprake is van leegstand;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
98 m²
In units vanaf
98 m²
Perceel
196 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veenendaal
Sectie
K
Perceel
5339
Oppervlakte
175 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Veenendaal
Sectie
K
Perceel
5351
Oppervlakte
21 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object