9,5
Score op Funda Logo
Veenendaal

Zuiderkruis 102

€ 225.000 k.k.

Verkocht onder voorbehoud Zuiderkruis 102

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 87 m2
 • Slaapkamers: 3 kamers
 • Bouwjaar: 1972
 • Aangeboden sinds: 14/09/2022

Omschrijving

NHG en STARTERSLENING MOGELIJK! De kenners weten het: appartementen als aan het Zuiderkruis hebben veel te bieden. Leest u daarom maar snel verder! Deze appartementen staan namelijk bekend om de riante oppervlakte van het balkon en de tevens royale oppervlakte van het appartement zelf. Want eerlijk is eerlijk, een balkon met een oppervlakte van maar liefst 11 m2 dat heeft niet iedereen. De oppervlakte van het appartement maakt dat er beschikt wordt over zelfs 3 slaapkamers die alle een goede…

Plattegrond (28)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 225.000 k.k.
 • Woonoppervlakte: 87 m2
 • Inhoud: 270 m3
 • Status: Verkocht onder voorbehoud

Bouw

 • Verdiepingen: 1
 • Kamers: 4
 • Slaapkamers: 3 kamers

Omschrijving

NHG en STARTERSLENING MOGELIJK!

De kenners weten het: appartementen als aan het Zuiderkruis hebben veel te bieden. Leest u daarom maar snel verder!

Deze appartementen staan namelijk bekend om de riante oppervlakte van het balkon en de tevens royale oppervlakte van het appartement zelf. Want eerlijk is eerlijk, een balkon met een oppervlakte van maar liefst 11 m2 dat heeft niet iedereen. De oppervlakte van het appartement maakt dat er beschikt wordt over zelfs 3 slaapkamers die alle een goede oppervlakte kennen terwijl ook de overige vertrekken aangename oppervlakten hebben.

Het 4-kamer appartement Zuiderkruis 102 in Veenendaal ligt op de vijfde etage. Op de begane grond is er een berging en verder beschikt het complex over een liftinstallatie.

De Rondweg-Oost met een goede aansluiting op de rijksweg A12 ligt letterlijk en figuurlijk om de hoek. Daarbij is het centrum van Veenendaal met een uitgebreid aanbod aan (winkel)voorzieningen zowel met de auto als met de fiets eenvoudig en snel bereikbaar. Alsof dit alles niet genoeg is, is eveneens wijkwinkelcentrum Het Ronde Erf met onder meer een moderne supermarkt in de directe nabijheid gesitueerd. Een bus stopt en vertrekt recht voor het complex.

U begrijpt en zult het met ons eens zijn: aan het Zuiderkruis wordt niet voor niets graag gewoond. Komt u binnen kijken?

Indeling
Begane grond: De afgesloten entree heeft een bellentableau met intercom en verder zien we hier de brievenbussen, de liftinstallatie, het trappenhuis en de bergingen.

5e Verdieping: Als eerste bezien we de hal. Hier is een deur naar de meterkast en ook is er gelegenheid om uw jas op te hangen. Verder gelopen staan we in de woonkamer die een deur naar het ruime balkon heeft. Aan de galerijzijde bevindt zich de half-open keuken die een rechte keukenopstelling heeft. Aan inbouwapparatuur is een keramische kookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser aanwezig. Nog weer verder gelopen komen we in de hal die verschillende deuren heeft. Allereerst naar de hoofslaapkamer die aan de galerijzijde ligt alsook naar de twee kleinere slaapkamers die aan de balkonzijde liggen. Een van deze twee slaapkamers heeft een deur naar het balkon. Opgemerkt dient te worden dat deze slaapkamers voor velerlei gebruik geschikt zijn. Want naast een logeerkamer kunt u vanzelfsprekend ook denken aan het gebruik als werk-/studeerkamer of natuurlijk kinderkamer. Het samenvoegen van deze twee kamers is ook nog een mogelijkheid. Tenslotte geeft de hal toegang tot het separate toilet met een fonteintje als tot de badkamer die een wastafel in een meubel en een douchecabine heeft. Ook de (huur) boiler is hier opgesteld.

Overig: De oplevering van dit appartement kan indien gewenst spoedig. De bijdrage aan de vereniging van eigenaars bedraagt € 165,– per maand, excl. het voorschot aan stookkosten. De boiler wordt gehuurd voor € 15,– per maand en het gehele appartement is voorzien van HR++ beglazing.

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan