9,5
Score op Funda Logo
Veenendaal

Veenmos 12

€ 775.000 k.k.

Te koop Veenmos 12

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 150 m2
 • Perceeloppervlakte: 590 m2
 • Slaapkamers: 3 kamers
 • Bouwjaar: 1995
 • Aangeboden sinds: 12/05/2023

Omschrijving

U overweegt de stap naar vrijstaand wonen? Maar dan natuurlijk alleen wanneer de locatie u aanstaat. En waarschijnlijk ook alleen wanneer u uw toekomstige woning naar eigen smaak, inzicht en ideeën kunt afwerken. In dat geval zou de vrijstaande woning aan het Veenmos 12 wel eens uw nieuwe woning kunnen zijn! Laten we met de locatie beginnen, want de locatie staat natuurlijk vast. Allereerst is de ligging in de woonwijk Petenbos uw aandacht waard. De kenners weten het: in het…

Plattegrond (56)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 775.000 k.k.
 • Woonoppervlakte: 150 m2
 • Perceeloppervlakte: 590 m2
 • Inhoud: 648 m3
 • Status: Te koop

Bouw

 • Verdiepingen: 2
 • Kamers: 4
 • Slaapkamers: 3 kamers

Omschrijving

U overweegt de stap naar vrijstaand wonen? Maar dan natuurlijk alleen wanneer de locatie u aanstaat. En waarschijnlijk ook alleen wanneer u uw toekomstige woning naar eigen smaak, inzicht en ideeën kunt afwerken. In dat geval zou de vrijstaande woning aan het Veenmos 12 wel eens uw nieuwe woning kunnen zijn!

Laten we met de locatie beginnen, want de locatie staat natuurlijk vast. Allereerst is de ligging in de woonwijk Petenbos uw aandacht waard. De kenners weten het: in het Petenbos wordt graag gewoond en een vrijstaande woning als deze komt dan ook niet vaak beschikbaar. Daarbij ligt deze woning ook nog eens aan een voor auto’s doodlopende straat. Rust gegarandeerd dus. Niet alleen in de straat maar ook in de tuin. Want aan de achterzijde is vrijwel geen bebouwing aanwezig, wel staat hier een groot aantal bomen. Landgoed Prattenburg en recreatiegebied Kwintelooijen liggen op korte afstand. Hier kan onder meer heerlijk worden gewandeld of gefietst!

En dan hebben we nog niet eens naar de kavel gekeken waarop de vrijstaande woning is gebouwd. Want deze kavel heeft goede afmetingen met een totale oppervlakte van 590 m2! U realiseert het zich waarschijnlijk al, deze perceeloppervlakte geeft uiteenlopende mogelijkheden voor de tuin. Hierbij kan worden gedacht aan een overkapping al dan niet met tuinkeuken, meerdere terrassen waar naar keuze de zon of schaduw kan worden op gezocht, een waterpartij en dergelijke. Maar ook geeft deze perceeloppervlakte volop mogelijkheden om de woning indien gewenst nog te vergroten. Aan de voorzijde kan er op eigen terrein uitstekend met meerdere auto’s worden geparkeerd.

Indeling
Begane grond: Via de voordeur komen we in de hal met een prachtige vide. De hal geeft, naast de meterkast en het toilet met een fonteintje, toegang tot de bijkeuken die vervolgens een deur naar de inpandige garage heeft. Deze garage heeft een elektrisch bediende garagedeur en een loopdeur naar de achtertuin. Weer terug in de hal lopen we door naar de woonkamer. Deze woonkamer is royaal van opzet en door het grote aantal ramen ook nog eens heerlijk licht. Een heuse open haard met marmeren schouw zorgt in de winterdagen voor de nodige gezelligheid. Aan de achterzijde zijn er dubbele openslaande deuren naar de tuin. De half-open keuken heeft een U-vormige opstelling en is uitgevoerd met de gebruikelijke inbouwapparatuur.

1e Verdieping: Vanuit de hal bereiken we via een fraaie trap de overloop met aan het einde een vaste kast. Deze overloop geeft toegang tot in totaal drie slaapkamers, een technische ruimte met de CV-opstelling, een toilet en de ruime badkamer. Deze badkamer heeft onder andere een ligbad en een aparte douchegelegenheid.

Overig: De vloer van de gehele woning is afgewerkt met plavuizen. Aan de voorzijde is er een camerasysteem aanwezig. De oplevering van deze woning dient in nader overleg te worden vastgesteld. Indien gewenst kan de overdracht op korte termijn plaatsvinden.

Documenten

Selecteer onderstaande documenten om ze te downloaden

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan