9,5
Score op Funda Logo
Veenendaal

Schrijverspark 165

€ 199.500 k.k.

Te koop Schrijverspark 165

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 61 m2
 • Slaapkamers: 2 kamers
 • Bouwjaar: 1963
 • Aangeboden sinds: 02/03/2023

Omschrijving

LET OP: NHG en STARTERSLENING MOGELIJK! Wat dit 3-kamer appartement zo leuk maakt? Allereerst de ligging op de 1e verdieping. Door deze ligging is er nog fijn contact met de begane grond. Temeer omdat er vanuit de woonkamer en vanaf het balkon een mooi vrij uitzicht is. Daarbij ligt dit appartement ook nog eens aan het einde van de galerij. Samen met de ligging op de eerste woonlaag betekent dit dat er zodoende geen sprake is van onderburen en en…

Plattegrond (33)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 199.500 k.k.
 • Woonoppervlakte: 61 m2
 • Inhoud: 200 m3
 • Status: Te koop

Bouw

 • Verdiepingen: 1
 • Kamers: 3
 • Slaapkamers: 2 kamers

Omschrijving

LET OP: NHG en STARTERSLENING MOGELIJK!

Wat dit 3-kamer appartement zo leuk maakt? Allereerst de ligging op de 1e verdieping. Door deze ligging is er nog fijn contact met de begane grond. Temeer omdat er vanuit de woonkamer en vanaf het balkon een mooi vrij uitzicht is. Daarbij ligt dit appartement ook nog eens aan het einde van de galerij. Samen met de ligging op de eerste woonlaag betekent dit dat er zodoende geen sprake is van onderburen en en er slechts maar aan een zijde van het appartement een ander appartement grenst.

Maar dat is niet alles, lang niet alles. Zo heeft dit appartement twee royale slaapkamers, zonder dat dit ten koste gaat van de oppervlakte van de woonkamer overigens. Want de woonkamer is zeker royaal te noemen. Oorspronkelijk was het appartement zelfs ingedeeld met 3 slaapkamers maar in de loop der tijd zijn er twee slaapkamers samengevoegd. Deze indeling geeft goede mogelijkheden voor een kinderkamer, een logeerkamer, een werkkamer en/of een kleedkamer. Verder is het merendeel van de kozijnen uitgevoerd met kunststof kozijnen met HR++ beglazing. In de onderbouw is er een berging met een formaat wat we vandaag de dag niet veel meer tegenkomen.

Ook de locatie is zeker niet de minste. Enerzijds heerlijk rustig, anderzijds op loopafstand (!) van het centrum van Veenendaal alwaar een keur aan voorzieningen en faciliteiten. Denk hierbij aan bushaltes, een treinstation, een meer dan uitgebreid winkelaanbod maar ook een uiteenlopend aanbod aan horecavoorzieningen. Kortom: aan het Schrijverspark is het gewoon heerlijk wonen!

Indeling
Begane grond: Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en bergingen.

1e Verdieping: Aan het einde van de galerij ligt het beschikbare appartement. Via de voordeur staan we in de hal die onder meer toegang geeft tot de woonkamer. Deze ruime woonkamer heeft voldoende mogelijkheden voor een zit- en eethoek. Vanuit de woonkamer is het balkon aan de voorzijde te bereiken, maar ook de slaapkamer die aan de galerijzijde ligt. Deze slaapkamer heeft zelfs een rolluik, heerlijk! Weer terug in de gang zien we een deur naar de tweede slaapkamer die eveneens toegang geeft tot het balkon. Verder bevindt zich in de gang het toilet en de meterkast en is er toegang tot de keuken. Deze keuken heeft een eenvoudige keukenopstelling met een gaskookplaat, een afzuigkap, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Ook de wasmachine kan in de keuken worden aangesloten. Tenslotte is vanuit de keuken de badkamer toegankelijk die een inloopdouche en een wastafel heeft.

Overig: De bijdrage aan de VvE bedraagt € 130,– per maand. Het appartement is beschikbaar vanaf juli a.s..

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan