9,5
Score op Funda Logo
Rhenen

Rozenlaan 53

€ 179.500 k.k.

Goed verkocht Rozenlaan 53

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 62 m2
 • Slaapkamers: 1 kamer
 • Bouwjaar: 1962
 • Aangeboden sinds: 22/03/2023

Omschrijving

Op de 5e etage van het appartementencomplex Huis ten Dale ligt dit interessante 2-kamer appartement. De kenners weten het: deze appartementen hebben de bewoners veel te bieden. Voor we naar het appartement zelf kijken vertellen we u daarom graag eerst meer over het complex. Zo beschikt het complex over een recreatieruimte, een bibliotheek, gastenkamers en een prachtig aangelegde tuin. Deze tuin heeft onder andere een jeu de boulesbaan, een barbecue en meerdere terrasjes. Het beschikbare appartement zelf is op het…

Plattegrond (29)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 179.500 k.k.
 • Woonoppervlakte: 62 m2
 • Inhoud: 203 m3
 • Status: Verkocht

Bouw

 • Verdiepingen: 1
 • Kamers: 2
 • Slaapkamers: 1 kamer

Omschrijving

Op de 5e etage van het appartementencomplex Huis ten Dale ligt dit interessante 2-kamer appartement. De kenners weten het: deze appartementen hebben de bewoners veel te bieden. Voor we naar het appartement zelf kijken vertellen we u daarom graag eerst meer over het complex.

Zo beschikt het complex over een recreatieruimte, een bibliotheek, gastenkamers en een prachtig aangelegde tuin. Deze tuin heeft onder andere een jeu de boulesbaan, een barbecue en meerdere terrasjes.

Het beschikbare appartement zelf is op het zuiden georiënteerd. Dit vertaalt zich in stuk voor stuk heerlijke vertrekken. Samen met het fraaie uitzicht, de activiteiten die vanuit de VvE worden georganiseerd en de faciliteiten waarover het appartementencomplex beschikt maakt dat het hier dus gewoon uitermate comfortabel wonen is.

Daarom vertellen we ook graag meer over de…

…Indeling
Begane grond: De begane grond heeft een afgesloten entree met video intercom. Ook zien we hier de brievenbussen, de lift, het trappenhuis en is er een deur naar de bergingen.

5e Verdieping: Eenmaal de lift uitgekomen zijn we al snel bij het betreffende appartement. De hal, waar zich ook de meterkast bevindt, geeft toegang tot de woonkamer. Deze woonkamer heeft een deur naar het fijne balkon. Weer terug in de gang is er toegang tot het toilet en de dichte keuken. Deze keuken is uitgevoerd met een verzorgd doch eenvoudig keukenblok met onder- en bovenkastjes in een vanille kleur. Ook de keuken heeft een deur naar het balkon. Via de slaapkamer tenslotte, met eveneens een deur naar het balkon, is de badkamer te bereiken. Deze badkamer beschikt over een douchecabine en een wastafel.

Overig: De oplevering kan indien gewenst spoedig plaatsvinden. De bijdrage aan de VvE bedraagt € 288,– per maand, het voorschot voor de stookkosten bedraagt € 65,– per maand. De boiler wordt voor €14,– per maand gehuurd.

De toelatingseisen voor “Huis ten Dale” zijn de volgende:
– Minimum leeftijd van één van de bewoners dient 50 jaar te zijn;
– Het appartement mag maximaal door twee personen worden bewoond;
– Eenmalige intredingskosten van ca. € 455,– (zie reglement Huis ten Dale).

Documenten

Selecteer onderstaande documenten om ze te downloaden

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan