9,5
Score op Funda Logo
Rhenen

Rhenendael 53

€ 485.000 k.k.

Te koop Rhenendael 53

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 102 m2
 • Slaapkamers: 2 kamers
 • Bouwjaar: 2002
 • Aangeboden sinds: 28/04/2023

Omschrijving

Op Buitenplaats Rhenendael is het uniek wonen. Omdat er in het gebouw Palazzo Collina een fraai gesitueerd appartement beschikbaar is gekomen voor de verkoop, vertellen we u graag wat dit appartement maar zeker ook de gemeenschappelijke faciliteiten u te bieden heeft. Palazzo Collina, de betekenis in het Nederlands is paleis op een heuvel. En wie wil dit nu niet? Wonen in een paleis en ook nog eens op een heuvel. Reden genoeg om eerst de gemeenschappelijke faciliteiten onder de loep…

Plattegrond (46)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 485.000 k.k.
 • Woonoppervlakte: 102 m2
 • Inhoud: 313 m3
 • Status: Te koop

Bouw

 • Verdiepingen: 1
 • Kamers: 3
 • Slaapkamers: 2 kamers

Omschrijving

Op Buitenplaats Rhenendael is het uniek wonen. Omdat er in het gebouw Palazzo Collina een fraai gesitueerd appartement beschikbaar is gekomen voor de verkoop, vertellen we u graag wat dit appartement maar zeker ook de gemeenschappelijke faciliteiten u te bieden heeft.

Palazzo Collina, de betekenis in het Nederlands is paleis op een heuvel. En wie wil dit nu niet? Wonen in een paleis en ook nog eens op een heuvel. Reden genoeg om eerst de gemeenschappelijke faciliteiten onder de loep te nemen.

Centraal op de buitenplaats bevindt zich het activiteiten- en ontspanningscentrum Tapis Vert. Hier vindt u onder andere een eigen media-/bibliotheek, vergaderruimte, een keuken, toiletgroepen en behandelruimten (EHBO, fysiotherapie). Diverse andere vertrekken zijn in gebruik als ontspanningsruimte. Het is mogelijk om deze ruimtes te gebruiken voor bijvoorbeeld recreatief schilderen, biljarten, bridgen en culturele avonden. Ook is er in dit centrum een eigen (therapeutisch) zwembad aanwezig en een fitnessruimte. Verder is er een jeu de boulesbaan op het buitenterrein, aqua fitness, nordic walking, beleggersclub “Pecunia”, filmavonden en bridge- en biljartwedstrijden.

Het beschikbare appartement is uitermate fraai op een hoek en op de tweede verdieping gesitueerd. Vanwege deze hoekligging is er sprake van extra veel lichtinval. Aan de voorzijde van het appartement is er een aantrekkelijk vrij uitzicht over de prachtig aangelegde en punctueel bijgehouden buitenplaats. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verdieping waarop dit appartement zich bevindt. De tweede verdieping, dat betekent enerzijds voldoende privacy maar anderzijds nog wel genoeg gevoel met de begane grond. En dat is een ideale combinatie.

Met de ligging aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug zou verwacht kunnen worden dat voorzieningen verder weg zijn gelegen. Niets is echter minder waar. Zo is onder meer het centrum van Veenendaal met de auto en met de fiets binnen 10 minuten te bereiken. Hier vindt u werkelijk alle voorzieningen. Niet alleen veel winkels, maar ook een bibliotheek, een museum, een theater en diverse restaurants. Ook is er in een centrum een treinstation. Over openbaar vervoer gesproken: recht voor de buitenplaats is een bushalte gelegen!

Bent u net zo enthousiast als wij? Dan nemen we u graag mee naar de…

… Indeling
Begane grond: De hoofdentree van het appartementencomplex is vanzelfsprekend afgesloten en voorzien van een videofooninstallatie. Verder zien we hier de brievenbussen, de lift en het trappenhuis. Via de lift en het trappenhuis is ook de kelder te bereiken waar u uw eigen parkeerplaats en uw eigen berging heeft.

2e Verdieping: Aan het einde van de gang vinden we de voordeur van huisnummer 53. Eenmaal binnen staan we als eerste in de gang. Na die ingelopen te zijn staan we als snel in de woonkamer. En hier begint het genieten. Wat een heerlijk licht en speels ingedeeld vertrek. Dat biedt mogelijkheden! De half-open keuken is in een hoekopstelling geplaatst en onder andere uitgevoerd met een inductie kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een magnetron en een vaatwasser. In de woonkamer is er een deur naar het balkon. Ook is er in de woonkamer een dubbele deur naar de naastgelegen werkkamer. Naast dat er eenvoudige mogelijkheden zijn om hier een tweede slaapkamer te realiseren, is het gebruik als werkkamer ook uitermate aangenaam. Al met al werkt u hier wel rustig en apart, maar tegelijk krijgt u wel mee wat er in de woonkamer gebeurt. Is er visite of wilt u ongestoord werken, dan kunnen wij ons voorstellen dat u de deuren sluit. De hoofdslaapkamer heeft een goed formaat en zodoende voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een vaste kast. Ook vanuit deze slaapkamer is, net als vanuit de woon- en de werkkamer, het balkon te bereiken. Weer terug in de gang zien we meerdere deuren. Allereerst naar het separate toilet met een fonteintje. Maar ook naar de badkamer die een douchegelegenheid, een toilet en een wastafel heeft. Tenslotte is er vanuit de gang een deur naar de technische ruimte waar de CV-combiketel is opgesteld maar ook is er een deur naar de inpandige berging waar de wasmachine kan worden aangesloten.

Overig: In de afgesloten kelder is er een privé parkeerplaats en een privé berging. De bijdrage aan de VvE is € 290,– per maand. De oplevering kan indien gewenst spoedig.

Documenten

Selecteer onderstaande documenten om ze te downloaden

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan