9,5
Score op Funda Logo
Rhenen

De Weide 16

€ 495.000 k.k.

Te koop De Weide 16

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 132 m2
 • Perceeloppervlakte: 260 m2
 • Slaapkamers: 4 kamers
 • Bouwjaar: 2006
 • Aangeboden sinds: 12/12/2022

Omschrijving

Alleen de straatnaam waaraan deze HOEKWONING is gelegen moet uw interesse al wekken. Zou deze straatnaam wellicht linken naar de ligging van deze woning? En daarop kunnen wij kort maar krachtig antwoorden: Jazeker! Direct naast deze FORS UITGEBOUWDE hoekwoning met CARPORT ligt inderdaad een groot perceel grasland. In de praktijk betekent dit een heerlijk rustige ligging met in principe slechts aan 1 zijde buren. Dat is comfortabel! We haalden het al aan, deze woning is fors uitgebouwd. Zowel aan de…

Plattegrond (42)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 495.000 k.k.
 • Woonoppervlakte: 132 m2
 • Perceeloppervlakte: 260 m2
 • Inhoud: 500 m3
 • Status: Te koop

Bouw

 • Verdiepingen: 3
 • Kamers: 5
 • Slaapkamers: 4 kamers

Omschrijving

Alleen de straatnaam waaraan deze HOEKWONING is gelegen moet uw interesse al wekken. Zou deze straatnaam wellicht linken naar de ligging van deze woning?

En daarop kunnen wij kort maar krachtig antwoorden: Jazeker! Direct naast deze FORS UITGEBOUWDE hoekwoning met CARPORT ligt inderdaad een groot perceel grasland. In de praktijk betekent dit een heerlijk rustige ligging met in principe slechts aan 1 zijde buren. Dat is comfortabel!

We haalden het al aan, deze woning is fors uitgebouwd. Zowel aan de achterzijde als aan de zijkant van de woning. En dat geeft in de woonkamer een meer dan riante woonoppervlakte. Maar ook geeft het uitstekende mogelijkheden voor het realiseren van een bijkeuken. Verder is er een carport en een stenen berging aanwezig. Deze berging heeft een bovengemiddelde oppervlakte en is opgetrokken met een geïsoleerde spouw. En eenmaal gewend aan de carport dan wilt u niet anders. Nu is parkeren op eigen terrein altijd al fijn maar met een carport hoeft u in de winter nooit meer de ramen te krabben. Tenslotte is er een fijne voor- achter- en zijtuin aanwezig.

Achterberg is een gezellig en gemoedelijk dorp wat als dorpskern behoort bij de gemeente Rhenen. Er zijn in totaal ca. 4.000 inwoners en diverse voorzieningen zoals een moderne supermarkt en een school. Verdere voorzieningen treft u aan in Rhenen wat op circa 5 minuutjes autorijden is gelegen. De op- en afritten van de A12 en A15 zijn in 10 minuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond: Via de voordeur staan we in de hal. Naast de trap zien we hier een deur naar het toilet met een fonteintje en een deur naar de meterkast. Vervolgens bekijken we de uitgebouwde woonkamer. Deze woonkamer heeft een deur naar buiten en een altijd praktische trapkast. Verder zijn er goede indelingsmogelijkheden. De dichte keuken met een deur naar de woonkamer maar ook met een deur naar de hal heeft een hoekopgestelde keukeninrichting met een lichte kleur fronten. Aan inbouwapparatuur is een gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een koel-/vriescombinatie voorzien.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn er twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer aan de voorzijde te bereiken. De slaapkamers aan de achterzijde zijn nu voorzien van dakvensters maar indien gewenst kunnen deze slaapkamers eventueel door u ook met een dakkapel worden uitgevoerd. De badkamer, die zich ook aan de voorkant bevindt, is uitgevoerd met een douche, een toilet en een wastafel.

Tweede verdieping: Op de voorzolder, die eveneens een dakvenster heeft, vinden we de wasmachineaansluiting en de CV-opstelling. Verder is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een werkhoekje voor de administratie of iets dergelijks. Tenslotte lopen we door naar de vierde slaapkamer.

Overig: De oplevering van deze aantrekkelijk gesitueerde, uitgebouwde hoekwoning met carport is indicatief gewenst in de zomer 2023.

Documenten

Selecteer onderstaande documenten om ze te downloaden

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan