9,5
Score op Funda Logo
Veenendaal

De Brinken 38

€ 448.500 k.k.

Verkocht onder voorbehoud De Brinken 38

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 138 m2
 • Perceeloppervlakte: 235 m2
 • Slaapkamers: 5 kamers
 • Bouwjaar: 1960
 • Aangeboden sinds: 14/09/2022

Omschrijving

Verhuizen zonder te klussen naar een meer dan ruim uitgebouwde TWEE-ONDER-EEN-KAP woning? Kom dan gerust vrijblijvend binnenkijken aan De Brinken 38 te Veenendaal! Zowel de achtergevel als de zijgevel van deze VOLLEDIG GEMODERNISEERDE woning is op de begane grond uitgebouwd. Hierdoor is er een living ontstaan van ruim 60 m2 die vanwege de indeling voor velerlei doelen kan worden gebruikt. Denk aan een speelhoek voor de kinderen, een werkkamer of juist een game-kamer. Er zijn zelfs mogelijkheden om de werk-/…

Plattegrond (46)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 448.500 k.k.
 • Woonoppervlakte: 138 m2
 • Perceeloppervlakte: 235 m2
 • Inhoud: 550 m3
 • Status: Verkocht onder voorbehoud

Bouw

 • Verdiepingen: 3
 • Kamers: 6
 • Slaapkamers: 5 kamers

Omschrijving

Verhuizen zonder te klussen naar een meer dan ruim uitgebouwde TWEE-ONDER-EEN-KAP woning? Kom dan gerust vrijblijvend binnenkijken aan De Brinken 38 te Veenendaal!

Zowel de achtergevel als de zijgevel van deze VOLLEDIG GEMODERNISEERDE woning is op de begane grond uitgebouwd. Hierdoor is er een living ontstaan van ruim 60 m2 die vanwege de indeling voor velerlei doelen kan worden gebruikt. Denk aan een speelhoek voor de kinderen, een werkkamer of juist een game-kamer. Er zijn zelfs mogelijkheden om de werk-/ game-kamer bij de living te betrekken waardoor deze nog groter wordt. Maar nog was de woning met deze immense aanbouw niet groot genoeg want de tweede verdieping is aan de voor- en achterzijde recent voorzien van een dakkapel! Deze woning heeft veel te bieden, dat staat vast, dus lees maar verder.

Vanaf 2017 is deze woning namelijk geheel gemoderniseerd. Zo is er, naast de eerder genoemde werkzaamheden, een nieuwe keuken en is er nieuw sanitair geplaatst, is de groepenkast inclusief alle bedrading vernieuwd, is de CV-ketel vervangen, is er isolerende beglazing toegepast en zijn vrijwel alle kozijnen, ramen en deuren vernieuwd. Maar nog is dit niet alles want ook de begane grond vloer is vervangen door een betonnen vloer met vloerverwarming en al het schilderwerk is aan de binnen- en buitenzijde uitgevoerd. En dan nog zijn we niet volledig maar over de resterende zaken vertellen wij graag meer bij de indeling.

De voor- en achtertuin zijn opnieuw aangelegd. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met voornamelijk straatwerk en enkele borders. Ook bevindt zich in de achtertuin een nieuwe houten berging met een aangebouwde overkapping. En onder deze overkapping is het ’s zomers genieten, dat kunnen wij u verzekeren! Zeker omdat de achtertuin ook nog eens op het zuiden is georiënteerd. Aan de voorzijde is er naast de woning parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ook de locatie mag er zijn. Zo ligt deze rustige woonwijk op loopafstand van het (koop)centrum van Veenendaal met een keur aan voorzieningen. Maar ook een bushalte en het treinstation zijn in de directe nabijheid gelegen. Niet het minst onbelangrijk: aan de voorzijde van de woning ligt een brede groenstrook.

Indeling
Begane grond: In de hal is er naast de trapopgang een deur naar het toilet met een fonteintje en een deur naar de trapkast waar ook de groepenkast is geplaatst. Een deur verder staan we al in de living. Hier zien we een fijn zitgedeelte aan de voorzijde van de woning. Extra fijn vanwege het leuke uitzicht over de brede groenstrook en de aanwezigheid van een raam in de zijgevel. Dit zorgt voor een nog betere lichtinval. Aan de achterzijde valt de eetkamer op. Deze eetkamer heeft dubbele deuren naar de tuin, eveneens een raam in de zijgevel en er is een deur naar een kamer. Deze kamer kan als werk- of game-kamer worden gebruikt maar kan ook bij de living worden getrokken. Mogelijkheden te over. De half-open keuken heeft een driedubbele opstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser. Tenslotte komen we aan in de bijkeuken. Deze bijkeuken heeft een deur naar buiten, hier kan de wasmachine worden aangesloten maar ook de CV-combiketel is hier opgesteld.

De vloer is afgewerkt met een brede laminaatplank in een neutrale kleur. Verder wordt er beschikt over vloerverwarming, is er airconditioning en zijn de wanden glad gestuukt. Indien gewenst kan een houtkachel aangesloten worden op het nog aanwezige rookkanaal.

1e Verdieping: Vanaf de overloop is er een slaapkamer die aan de voorzijde ligt en een slaapkamer die aan de achterzijde ligt te bereiken. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kastenwand, dubbele deuren naar het platte dak en is eveneens voorzien van airconditioning. De vernieuwde badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, een toilet, een wastafel in meublement, een design radiator en vloerverwarming. De oorspronkelijke badkamer is thans in gebruik als kledingkast maar eventueel kan hier ook de wasmachine worden aangesloten.

De vloeren van de eerste verdieping zijn grotendeels afgewerkt met laminaat.

2e Verdieping: De voorzolder geeft toegang tot de slaapkamer aan de voor- en achterzijde. Beide slaapkamers hebben airconditioning en de slaapkamer aan de achterzijde heeft een pandbrede dakkapel, de slaapkamer aan de voorzijde heeft een kleinere dakkapel. Bergruimte is er achter de knieschotten en de vloeren zijn wederom afgewerkt met laminaat.

Overig: Het energielabel dateert van voor de verbouwing. Omdat tijdens de verbouwing het dak, de begane grondvloer en de muren zijn (na-)geïsoleerd en er diverse andere isolerende werkzaamheden zijn uitgevoerd zal een nieuw energielabel beter uitvallen. De oplevering dient in nader overleg te worden vastgesteld.

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan