9,5
Score op Funda Logo
Rhenen

Cuneralaan 66

€ 780.000 k.k.

Ingetrokken Cuneralaan 66

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 140 m2
 • Perceeloppervlakte: 466 m2
 • Slaapkamers: 4 kamers
 • Bouwjaar: 1967
 • Aangeboden sinds: 07/12/2022

Omschrijving

Een woning waarvan er maar weinig anderen zijn. En dat komt zeker niet alleen door het FENOMENALE UITZICHT! Want deze woning beschikt over een bijgebouw met ongekend veel mogelijkheden. Maar toch willen we graag beginnen met de locatie. De locatie is uw aandacht meer dan waard. Gelegen aan een rustige straat aan de rand van de stad Rhenen met vrij uitzicht over De Rijn. Hier zult u niet alleen menig vrachtschip of pleziervaartuig voor bij zien varen, maar ook iedere…

Plattegrond (43)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 780.000 k.k.
 • Woonoppervlakte: 140 m2
 • Perceeloppervlakte: 466 m2
 • Inhoud: 500 m3
 • Status: Ingetrokken

Bouw

 • Verdiepingen: 2
 • Kamers: 5
 • Slaapkamers: 4 kamers

Omschrijving

Een woning waarvan er maar weinig anderen zijn. En dat komt zeker niet alleen door het FENOMENALE UITZICHT! Want deze woning beschikt over een bijgebouw met ongekend veel mogelijkheden. Maar toch willen we graag beginnen met de locatie.

De locatie is uw aandacht meer dan waard. Gelegen aan een rustige straat aan de rand van de stad Rhenen met vrij uitzicht over De Rijn. Hier zult u niet alleen menig vrachtschip of pleziervaartuig voor bij zien varen, maar ook iedere weersverandering zal u vanuit de tuin, vanaf het balkon of door de enorme pui in de woonkamer niet ontgaan. En dan hebben we het nog niet eens over het kilometerslange uitzicht. Geloof ons maar: hier kunt u uren per dag van genieten!

Maar dat is nog lang niet alles. Bij lange na niet zelfs. Want we willen ook uw aandacht vestigen op het in spouw gebouwde bijgebouw van twee verdiepingen. Het niveau op de begane grond is in gebruik als garage. Maar nu komt het, het deel wat zich in het souterrain bevindt grenst aan de woning. En hier zitten de mogelijkheden. Want zodoende is het mogelijk om een verbinding met het woonhuis te maken. Maar ook zonder deze interne verbinding zijn er legio gebruiksmogelijkheden denkbaar zoals het gebruik als MANTELZORGWONING, BED&BREAKFAST, MANCAVE of natuurlijk KANTOOR AAN HUIS.

Wanneer u rondwandelt door de tuin, dan zult u het met ons eens zijn: hier is het altijd vakantie! Dit gevoel wordt niet alleen ingegeven door het uitzicht maar zeker ook door de verschillende niveaus, trappetjes en een fraai balkon. Met een perceeloppervlakte van ca. 466 m2 kan u met de tuin alle kanten op, temeer omdat de achterzijde pal zuid is gelegen. Geheel passend bij de gesuggereerde gebruiksmogelijkheden van het bijgebouw is er in de voortuin voor meerdere auto’s parkeergelegenheid.

Indeling
Begane grond: Via een kleine trap staan we bij de voordeur. Eenmaal binnen zien we in de hal allereerst de trap naar het souterrain. Verder zien we meerdere deuren, onder andere naar het toilet en naar een vaste kast. Verder gelopen komen we in de woonkamer en hier begint het ware genieten. Wat een uitzicht geniet u hier vanuit de enorme pui en meerdere ramen! De schuifpui geeft toegang tot het balkon (die een trap naar de tuin heeft) en verder heeft de woonkamer een open haard die tijdens de winterdagen het plaatje compleet maakt. Maar genoeg, we gaan weer terug naar de gang. Want daar vinden we nog een kleine slaapkamer c.q. werkkamer en de dichte keuken. Het keukenblok is in een U-opstelling geplaatst, heeft een vrijstaand fornuis met zes gaspitten, een frytop en een oven. Verder is er aan inbouwapparatuur een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een magnetron en een Quooker voorzien.

Souterrain: Via de trap staan we gelijk in de gang. En we kunnen u alvast verzekeren, in het souterrain is het zomers altijd heerlijk koel. Aan de Rijnzijde zijn er twee goede slaapkamers waarvan er een een deur naar buiten heeft. Verder zijn er meerdere vaste kasten. Aan de voorzijde is nog eens een ruime slaapkamer gelegen evenals de technische ruimte waar onder meer de CV-combiketel is opgesteld en de wasmachine kan worden aangesloten. De badkamer tenslotte is in 2020 nog vernieuwd en uitgevoerd met een douchecabine, een toilet, een wastafel met meubel en een design radiator.

Bijgebouw: Het bijgebouw bestaat op de begane grond uit een garage/berging en staat hier los van het woonhuis. Aan de voorzijde zijn er houten, dubbele deuren en in de zijgevel is een loopdeur aanwezig. In het souterrain grenst het bijgebouw aan het woonhuis en zijn er mogelijkheden het woonhuis met het bijgebouw te verbinden. Ook het souterrain heeft dubbele openslaande deuren. De voortuin heeft voldoende mogelijkheden om meerdere auto’s te stallen.

Overig: Er wordt beschikt over een zonneboiler. Verder zijn er 17 zonnepanelen met een vermogen van 360 Wp aanwezig. Deze zonnepanelen zijn in 2016 gelegd en destijds is ook het dak vernieuwd en geïsoleerd. In de woonkamer is een airconditioning geplaatst die tevens kan verwarmen. Oplevering in overleg

Documenten

Selecteer onderstaande documenten om ze te downloaden

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan