9,5
Score op Funda Logo
Rhenen

Bantuinweg 7

€ 429.500 k.k.

Goed verkocht Bantuinweg 7

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 120 m2
 • Perceeloppervlakte: 265 m2
 • Slaapkamers: 5 kamers
 • Bouwjaar: 1935
 • Aangeboden sinds: 07/12/2023

Omschrijving

Bantuinweg 7 in Rhenen: het lijkt wellicht een reguliere jaren ’30 tweekapper. Niets is minder waar. Geloof ons maar: de Bantuinweg 7 in Rhenen is een verborgen parel! Grotendeels nog authentiek met meerdere originele details. Deze woning kan volledig naar eigen inzicht en idee worden gemoderniseerd en ingedeeld. Maar de basis staat en die is subliem. Wie ziet de mogelijkheden die wij zien? U merkt het, wij zijn enthousiast. Wat ons dan zo enthousiast maakt? Allereerst de hoogtes van het…

Plattegrond (47)

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs: € 429.500 k.k.
 • Woonoppervlakte: 120 m2
 • Perceeloppervlakte: 265 m2
 • Inhoud: 568 m3
 • Status: Verkocht

Bouw

 • Verdiepingen: 4
 • Kamers: 6
 • Slaapkamers: 5 kamers

Omschrijving

Bantuinweg 7 in Rhenen: het lijkt wellicht een reguliere jaren ’30 tweekapper. Niets is minder waar. Geloof ons maar: de Bantuinweg 7 in Rhenen is een verborgen parel! Grotendeels nog authentiek met meerdere originele details. Deze woning kan volledig naar eigen inzicht en idee worden gemoderniseerd en ingedeeld. Maar de basis staat en die is subliem. Wie ziet de mogelijkheden die wij zien?

U merkt het, wij zijn enthousiast. Wat ons dan zo enthousiast maakt? Allereerst de hoogtes van het plafond. Want de begane grond en de eerste verdieping meet een plafond hoogte van maar liefst respectievelijk 3,0 meter en 2,60 meter. Alleen hieraan al kun je zien dat dit geen standaard jaren ’30 woning is. Tel daarbij op het schitterende plafond van de begane grond wat typerend is voor de “tijd van toen”. Denk op de verdieping tegelijkertijd het zachtboard plafond juist weg want de vloerbalken vragen erom in het zicht gebracht en geschilderd te worden. Maar vergeet ook zeker de en-suite schuifdeuren met glas in lood in de woonkamer niet. Net als de schitterende paneeldeuren. Zeg nu zelf: is dit een parel of niet?

Ook de locatie is niet de minste. Vanwege de aanwezige hoogteverschillen is er vanuit de woonkamer een uitzicht over de omgeving waar je nooit op uit raakt gekeken. Uitzicht op “de Binnenmolen” maar ook op de Cunera-toren verveelt nooit. Daarbij is het mogelijk om zo het stadscentrum in de lopen. Niet alleen gemakkelijk voor een vergeten boodschap maar hier zijn onder andere ook verschillende restaurants te vinden.

Indeling
Begane grond: Via de voordeur staan we in de hal. Voor we hier rond kijken gaan we als eerste naar de woonkamer. Deze woonkamer heeft, we gaven het al aan, een kamer-en-suite verdeling met authentieke schuifdeuren met glas in lood. Doordat er zich aan drie zijden ramen bevinden is de woonkamer heerlijk licht, ook op een donkere winterdag. Weer terug in de hal zien we de trap naar de eerste verdieping maar ook deuren naar de trap naar het souterrain, het toilet en de keuken. De keuken heeft een deur naar het balkon en via het balkon is de tuin te bereiken.

Eerste verdieping: Als eerste staan we op de overloop. Deze overloop geeft toegang tot vier slaapkamers. Twee slaapkamers liggen er aan de achterzijde van het huis en twee slaapkamers liggen er aan de voorzijde. De slaapkamer aan de achterkant heeft een deur naar het balkon en in de slaapkamer aan de voorkant bevindt zich de trap naar de zolder.

Tweede verdieping: De zolderverdieping is ingedeeld met één slaapkamer. De zolder leent zich uitermate om opnieuw te worden ingedeeld waarbij er uiteenlopende indelingsmogelijkheden zijn.

Souterrain: In het souterrain bevindt zich op dit moment de eenvoudige badkamer. Via een dubbele deur is de tuin te bereiken. Verder is het onderhuis voornamelijk in gebruik als opslag. Er zijn goede mogelijkheden om het onderhuis bij de woning te betrekken.

Overig: Oplevering in overleg.

Documenten

Selecteer onderstaande documenten om ze te downloaden

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan