Vorige | Volgende

Mediplaza de Shelter 0 ong VEENENDAAL

Prijs op aanvraag 

Huurprijs € 120 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Op de hoek Industrielaan / Laan der Techniek op bedrijventerrein Het Ambacht is project De Shelter recent gerealiseerd. Project de Shelter omvat ca. 8.000 m2 waarvan het grootste deel bestaat uit zorgappartementen. Op dit moment is voor de verhuur 1.120 m2 VVO kantoor-/praktijkruimte beschikbaar.

De onderhavige kantoor-/praktijkruimte is verdeeld over 3 etages van 373 m2 VVO per etage. Per hele verdieping behoren 9 of 10 parkeerplaatsen op het maaiveld, onder het gebouw. De kantoorruimten worden turn-key opgeleverd. Zo worden de ruimten standaard voorzien van verwarming, koeling, ventilatie, sanitaire voorziening, pantry, systeemplafonds met verlichting, kabelgoten ten behoeve van data en elektrapunten en screens (op de zonbelaste gevels). Op dit moment is er 1 reeds afgebouwde etage beschikbaar en 1 nog casco etage. Wilt u de ruimte liever casco huren of kopen? Dit behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Mocht u hier belangstelling voor hebben neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de condities.

Mediplaza De Shelter is ideaal voor zorg gerelateerde ondernemingen die zich verder willen ontwikkelen in een grotere gemeente als Veenendaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huisartsen, podotherapeuten, medische pedicures, fysiotherapeuten, voedingsconsulenten, optometristen, enzovoorts. Door meerdere bedrijven onder één dak te verzamelen, ontstaan verschillende kansen voor een gezonde samenwerking.

Mediplaza De Shelter is te vinden op een zicht locatie in het Stationskwartier. Het complex ligt aan de Industrielaan, één van de belangrijkste ontsluitingswegen van Veenendaal. Hierdoor is het complex met de auto goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer kan men Mediplaza De Shelter gemakkelijk bereiken: er bevindt zich een bushalte op 300 meter afstand en een treinstation op slechts 700 meter afstand.

Bezoek voor meer informatie de projectsite kantoordeshelter.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
N.v.t.
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.120 m²
In units vanaf
35 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object