Vorige | Volgende

't Kofschip 7a Veenendaal

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Appartementen aan 't Kofschip in Veenendaal zijn geliefd, maar nu is er met recht een unieke kans!

Allereest omdat het desbetreffende appartement op de begane grond is gelegen. Dit resulteert in een privé terras van maar liefst 40 m2! Vanaf het terras heeft u vrij uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Op een heerlijke zomerdag geeft dit (bijna) een vakantiegevoel! U kunt in de gemeenschappelijke tuin vrij wandelen en de tuin wordt door de VvE onderhouden.

Maar dit is niet alles. Het betreffende appartement is tot voor kort in gebruik geweest als praktijkruimte. Voor u als koper betekent dit dat u het appartement naar eigen inzicht, smaak en wensen kunt verbouwen, indelen, en afwerken.

Het appartementencomplex 't Kofschip is uitermate gunstig in Veenendaal-West gesitueerd. Allereerst is het centrum van Veenendaal eenvoudig en snel te bereiken evenals openbare vervoervoorzieningen. Hierbij kan worden gedacht aan een bushalte als ook aan een tweetal treinstations te weten Veenendaal - Centrum en Veenendaal - West. Ook het uitgebreide winkelcentrum De Ellekoot is zowel per auto als fiets gemakkelijk bereikbaar.

Graag nemen wij u mee naar de indeling van dit appartement waarbij wij tevens enkele verbouwingsmogelijkheden zullen benoemen. Het spreekt voor zich dat dit een greep uit de mogelijkheden is, de varianten zijn legio!

Begane grond: Het appartementencomplex beschikt over een afgesloten entree. Vanuit de centrale hal zijn de bergingen, de liftinstallatie en het trappenhuis te bereiken. Ook bevinden zich hier de brievenbussen.

Recht tegenover de hoofdingang is het betreffende appartement gelegen. Als eerste komen wij binnen in de hal, lopen we door dan komen we in de woonkamer. De woonkamer heeft een schuifpui naar het meer dan riante terras. Ook is er vanuit de woonkamer een fraai zicht op de gemeenschappelijke tuin. Wij kunnen ons voorstellen dat er een wand wordt geplaatst tussen de woonkamer en de gang. Indien u er voor kiest om een glazen wand te plaatsen dan blijft de hal zelfs heerlijk licht. Naast de woonkamer ligt een ruime slaapkamer. Ook deze slaapkamer heeft een schuifpui naar het terras en geniet eveneens van het zicht op de gemeenschappelijke tuin. Dat is pas heerlijk wakker worden! Zowel de woonkamer, de slaapkamer als het terras liggen op het zuid-westen. Derhalve is er sprake van heerlijk lichte vertrekken. Weer terug in de hal zien we een deur naar de keuken waar een eenvoudige keukenopstelling staat. Wij kunnen ons voorstellen dat deze keuken bij de woonkamer wordt getrokken waardoor er een (half-) open keuken ontstaat. Ook is het mogelijk om een keuken in de woonkamer te plaatsen en de huidige keuken tot een extra kamer te verbouwen. Vanuit de hal zijn ook de inpandige berging en de badkamer te bereiken. Deze badkamer heeft een douche en een wastafel. Een deur geeft vervolgens toegang tot het toilet. Wij kunnen ons voorstellen dat de berging wordt verkleind en derhalve de naastgelegen bad- en slaapkamer worden vergroot. In de slaapkamer ontstaat er dan zodoende een uitstekende mogelijkheid om bij voorbeeld een vaste kast te plaatsen.

Overig:
* De bijdrage aan de VvE bedraagt € 145,-- per maand. Het voorschotbedrag voor de stookkosten bedraagt € 75,-- per maand;
* Uitsluitend bewoners in de leeftijdscategorie 50+ zijn welkom. Verder is er een zelfbewoningsplicht van toepassing;
* Het appartement beschikt niet over een gasaansluiting. Koken dient derhalve elektrisch te geschieden;
* De in het appartement aanwezige brandslanghaspel wordt in opdracht en voor rekening van verkoper nog verwijderd;
* Het appartement beschikt over 2 vaste plekken voor het stallen van een fiets in de gemeenschappelijke fietsenberging. Verder zijn er in overleg met de VvE mogelijkheden tot het plaatsen van een tuinkast op het terras;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Type woning
benedenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1978
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
schuifpui
Ligging
in woonwijk
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
280 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
4
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, toilet, wastafel
Keuken type
dichte keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dubbel glas
Soort verwarming
blokverwarming
Warmwater installatie
elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Veenendaal B 5918

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Parkeergelegenheid

Faciliteit
openbaar parkeren

VVE informatie

Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object